Vecka 33:

Hej allihopa och välkomna tillbaka till ett nytt läsår!

Här på bloggen kommer vi som vanligt publicera vad vi har gjort på fritids under veckan, samt vad som kommer ske på fritids under nästkommande vecka.

Vi som jobbar på fritids i år är Max, Malin, Sandra, Eva & Ena. Bodil & Nadja kommer vara på fritids på morgonen, samt någon eftermiddag i veckan.

Nu är det tillåtet för er föräldrar att komma in på fritids för att hämta era barn på eftermiddagen 🙂 var inte blyga, kom in och hälsa och se vad vi hittar på.

På fliken ”Gemensam information” här på bloggen så hittar ni årets läsårstider. Där ligger alla Stängningsdagar, lov & Studiedagar. Det kommer komma temporära scheman på IST inför lov & studiedagar som vi ber er skicka in I TID! Har man inte skickat in i tid så förutsätter vi att ert barn är ledigt och att man inte kommer till fritids.

Glöm inte att sjukanmäla i SKOLPORTALEN för skoldagen, och i IST LÄMNA/HÄMTA för Fritids om era barn är sjuka.

Schema tider i Lämna hämta är för hela dagen. Till exempel om man kommer 07:30 och går hem 16:00 så lägger man den tiden i schemat. Vi kommer att checka in era barn i Hämta/lämna varje morgon 08:00 för att se att alla barn har kommit till skolan.

Vid eventuella frågor så SMS:a/Ring Växthusets mobil: 073-208 41 51

eller mejla:

Max.Jonsson@almhult.se

Denna veckan har vi mjukstartat med att bestämma gemensamma regler med barnen för hur vi vill ha det på Växthuset. Dessa regler hänger i båda hallarna, samt i två av våra rum på fritids. Vi har påbörjat ett pyssel med samtliga barn som inom kort kommer komma upp på en av våra väggar.

Nästa vecka: 34

Måndag: Grupp 1 går på utflykt 14:45-16:00 (Grupperna sitter uppe i hallen 
gå in och kolla vilken grupp ert barn är med i, eller fråga ert barn)
Tisdag: Idrottshallen 14:45-16:00, Bokmys med Eva 14:30-15:00
Onsdag: Digitalisering (I-Pad) 14:30-16:00
Torsdag: fortsättning pyssel
Fredag: Fredagsmys med film

Ha en underbar helg så ses vi nästa vecka 🙂

Fritids

 

 

Det här inlägget postades i Fritids F-2. Bokmärk permalänken.