1b Veckobrev 34

Hej alla i 1b!

Veckan har gått i raketfart. Vi har så smått kommit igång med våra olika ämnen.                    På bilden har vi tillverkat äpplen. Det var en härlig energi. Barnen var kanonduktiga på att samarbeta.

Vi har jobbat med bokstaven o. Barnen har fått en arbetsbok där vi så smått kommit igång.

Vi har lekt ”Vi hör ihop”. Alla barn skulle lägga ut sitt namn och vi skulle väva ihop namnen för att visa att vi tillsammans hör ihop. En kul och klurig lek där vi fick tänka så att alla namn fick plats. Härligt jobb!

Vi har spelat mattespel där vi tränar 5-kompisar. Vi har läst om Alfons och haft små diskussioner om vilka figurer som dyker upp i dessa böcker. I svenskan har barnen gjort ”Bokstavståget”, där tränas olika moment i läsinlärningen.

Kom ihåg!

På måndag har barnen idrott. Kom ombytt och ha med ombyte efteråt.

Välkomna på föräldramöte på tisdag kl. 18.00. Vi ser fram emot att träffa er!

Trevlig helg!

Sofia & Max

Det här inlägget postades i 1B. Bokmärk permalänken.