FB veckobrev. v 34

Loggboksbrev v 34

Nu har vi gått 8 dagar i skolan och vi har haft en bra start på läsåret. Vi tränar på alla namnen och lär oss nya namn och saker hela tiden. Denna vecka har vi tillverkat stentroll av våra stenar och byggt ett högt kompistorn av alla sommarens glasspinnar. I onsdags var vi i idrottshallen och tittade på omklädningsrummen och hallen. Vi träffade Himlavalvets F-klass och lekte cowboys och vildhästar. Vi berättar mer på föräldraträffen på måndag. I går tränade vi på att rimma, vi gick till skogen och lekte och på eftermiddagen hade vi mattelek. Idag har vi haft musik hela F-2.

Nästa vecka:

Måndag: Föräldraträff kl. 18:00. Ni bokar tider för inskolningssamtal under kvällen. Samtalen börjar redan på tisdag.

Onsdag: idrott. Ta med ombyteskläder och handduk. Ingen tvål eller schampo. Inga skor inomhus.

 

Det här inlägget postades i F-klass. Bokmärk permalänken.