Vecka 34:

Hej allihopa,

Ännu en vecka har passerat och vi har fått lära känna den nya barngruppen lite mer.

Vi hoppas ni har sett våra fina lappar som sitter upp på dörren. Det är alltså okej för er föräldrar att komma in på fritids under eftermiddagarna när ni hämtar ert barn. Man behöver alltså inte ringa på ringklockan och stå kvar ute och vänta 🙂

Denna veckan har vi haft vårat andra fritidsmöte, som ÅK:2 håller i. På våra fritidsmöten pratar vi om vad som kommer ske på fritids under veckan, vad som funkar bra på fritids, och vad som funkar mindre bra. Detta gör vi för att era barn ska ha en chans att påverka vad det vill göra på fritids.

Vi har gått igenom vilka regler som finns när man använder I-Pad på fritids. Vad får man göra på I-Paden? Vad kan man göra? Och när använder vi den?. Vi har inte riktigt kommit igång med Idrottshallen än, Pga att schemat inte riktigt är klart när den är tillgänglig för oss på fritids. Vi hoppas få ordning på detta så snabbt som möjligt 🙂

Glöm inte följa vårat instagram konto: Vaxthuset12

Detta är ett låst konto som bara ni föräldrar får lov att följa, vi kommer bara acceptera det personerna vars namn eller bild vi känner igen. Har ni frågor eller om ni inte blir accepterade att följa, säg till oss i personalen 🙂

Här kommer lite repetition från förra veckan:

På fliken ”Gemensam information” här på bloggen så hittar ni årets läsårstider. Där ligger alla Stängningsdagar, lov & Studiedagar. Det kommer komma temporära scheman på IST inför lov & studiedagar som vi ber er skicka in I TID! Har man inte skickat in i tid så förutsätter vi att ert barn är ledigt och att man inte kommer till fritids.

Glöm inte att sjukanmäla i SKOLPORTALEN för skoldagen, och i IST LÄMNA/HÄMTA för Fritids om era barn är sjuka.

Schema tider i Lämna hämta är för hela dagen. Till exempel om man kommer 07:30 och går hem 16:00 så lägger man den tiden i schemat. Vi kommer att checka in era barn i Hämta/lämna varje morgon 08:00 för att se att alla barn har kommit till skolan.

Vid eventuella frågor så SMS:a/Ring Växthusets mobil: 073-208 41 51

eller mejla:

Max.Jonsson@almhult.se

Nästa vecka: 35

Måndag: Fritidsmöte 13:30-14:00, Digitalisering(I-Pad)Grupp 3 14:45-16:00
Tisdag: Idrottshallen 14:30-16:00, Massage 14:30-15:00
Onsdag: Lära känna övningar/sammarbetslek Grupp 2 14:30-15:30
Torsdag: skapande verksamhet- Vindsockor 14:30-15:30
Fredag: Kahoot

Njut av helgen så ses vi nästa vecka 😀

Fritids

Det här inlägget postades i Fritids F-2. Bokmärk permalänken.