Vecka 37

Hej allihopa, 🙂

Denna veckan har vi arbetat mycket med äpplen, både i skolan och på fritids. Under studiedagen passade vi på att göra äppelmos och äppelkräm. Vi har haft fritidsmöte där vi bestämde att vi inte skulle spela kula denna veckan. trots vissa mothugg om att det inte fanns något annat och göra i början av veckan så har alla klarat av detta väldigt bra. Vi kommer att utvärdera detta tillsammans med barnen på måndagens fritidsmöte, samt gå igenom reglerna en gång till gemensamt. Man får ha med sig 20 kulor till skolan och spela med.

VI TAR INTE ANSVAR ÖVER NÅGRA KULPÅSAR ELLER KULOR SOM FÖRSVINNER! 

Innebandyrinken: Vi har fått till oss att det känns oroligt kring innebandyrinken. Det har bland annat framkommit från er föräldrar att vissa elever inte vill vara med och spela längre, då andra barn säger att man är för dålig för att vara med. Detta är något som vi tar mycket allvarligt på. Vi kommer därför också lyfta detta under måndagens fritidsmöte med samtliga barn för att diskutera förhållningsätt och regler som gäller uppe vid rinken. Det har också framkommit en oro om hur  innebandyn spelas på rinken, bland annat med höga klubbor, hurvida man ska ha skyddsglasögon m.m. Vi vet att era barn måste ha skyddsglasögon på sig när det spelar innebandy inom sin förening. Däremot finns det inget tvång för detta under fritids och skoltid. Vi har kollat över möjligheten att köpa in skyddsglasögon till fritids men detta är väldigt dyrt. Där emot tycker vi det är helt okej om ni vill skicka med skyddsglasögon med era barn SOM DE FÅR ANSVARA ÖVER SJÄLVA. Det är INTE okej att ta med sig egen KLUBBA. 

KLÄDER EFTER VÄDER!

Vi är ute varje dag oavsett väder. Det börjar bli dags att ta hit regnkläder, stövlar, extrakläder och varmare jackor/byxor!

Glöm inte följa vårat Instagram konto: Vaxthuset12

Detta är ett låst konto som bara ni föräldrar får lov att följa, vi kommer bara acceptera det personerna vars namn eller bild vi känner igen. Har ni frågor eller om ni inte blir accepterade att följa, säg till oss i personalen 🙂

Sjukanmälan görs via IST Home appen och ska nu funka för både skola och fritids.

Vid eventuella frågor så SMS:a/Ring Växthusets mobil: 073-208 41 51

Eller mejla:

Max.Jonsson@almhult.se

Ha en underbar helg så ses vi nästa vecka 🙂

Fritids 😀

Nästa vecka: 38

Måndag: Fritidsmöte 13:30-14:00, Bokmys med Eva 14:30-15:00
Digitalisering (I-pad) 15:00-16:00
Tisdag: Idrottshallen 14:30-16:00,
Onsdag: Sammarbetslekar grupp 1, 14:30-15:45
Torsdag: skapande verksamhet, 14:30-15:30
Fredag: Film och fredagsmys :)
Det här inlägget postades i Fritids F-2. Bokmärk permalänken.