3B Veckobrev 38

Hej!
I veckan har vi fortsatt vårt arbete med att dela in djur och växter i olika grupper. Vi har lärt oss mer om däggdjur, kräldjur, groddjur och fåglar. Vi har även påbörjat planscher där vi arbetar tillsammans i grupper med att förklara vad som kännetecknar respektive grupp.

I SO är vi klara med valet och är nu igång med religion. Vi har pratat om varför vi har religioner, religionsfrihet samt bekantat oss med de fem vanligaste religionerna. Nästa vecka fördjupar vi oss i judendomen.

Idag har vi lyssnat till fina presentationer av veckans nyheter. Nästa vecka är det dags för två andra elever att förbereda nyheter till oss andra i klassen.

Idag har vi skickat med inbjudan till utvecklingssamtal i elevernas loggböcker. Det är nu även möjligt att gå in och kommentera/ställa frågor i förväg på IST. En veckan innan samtalet äger rum kan ni gå in och se publicerade omdömen på IST.

På måndag åker vi och simmar för första gånger. Bussen går kl 8.10 och vi är tillbaka lagom till fruktpausen. Viktigt att skicka med kläder/ombyte till både simning och idrott på tisdag.

Det verkar ha spridit sig någon form av missförstånd gällande dusch/ombyte efter idrotten. Alla elever ska duscha efter idrottslektionen så länge det inte finns överenskommet undantag med vårdnadshavare.

Önska er alla en fin helg!

Oskar

Det här inlägget postades i 3B. Bokmärk permalänken.