FB veckobrev v 38

Veckobrev v. 38

Denna vecka har vi jobbat bl.a. med bokstaven m, myror och tallinjen 1-20, I tisdags tillverkade vi myror i lera. Snart flyttar de in i glasskåpet hos trollen. På idrotten spelade vi spökboll och jobbade med bollar och vår fallskärm. Vi började med ny uppvärmning och avslutade med höstyoga. På språkleken har vi fortsatt med ord och meningar. Vi har pratat om långa och korta ord och sammansatta ord. Vi har även tränat på att berätta om olika saker vi har varit med om. I torsdags firade vi en kompis som fyllde 6 år. Han gick sin födelsedagsvandring på förmiddagen. I dag har Arkens F-klass besökt oss och vi har lekt en stund tillsammans.

Nästa vecka:

Måndag: veckans bokstavsläxa är Aa.

Onsdag: idrott

Fredag: loggboken

Det här inlägget postades i F-klass. Bokmärk permalänken.