Vecka 38

Hej allihopa, 🙂

Hösten nalkas och det börjar bli kallare på morgonen, men det är fortfarande rätt skönt på eftermiddagarna. Tänk på att vi är ute varje dag, oavsett väder och att era barn behöver ha kläder till detta. Kolla gärna i era barns lådor också, så att det finns extra kläder här.

Denna veckan har vi lekt Apberget i idrottshallen tillsammans med Arken. Grupp 1 var i silverskogen med Max och Eva i onsdags och hade lite sammarbetslekar. Detta kommer grupp 2 och 3 göra kommande veckor. I går var det pyssel med Malin där vi gjorde igelkottar. Idag fredag myser vi till det med lite film och fredagsmys 🙂

IST Schema: Vi har märkt att många glömt att lägga in ett nytt schema för fritids. Glöm inte att med jämna mellanrum gå in och kolla så schemat stämmer, och att det verkligen ligger ett schema inlagt. behöver ni hjälp eller har frågor så tveka inte på att kontakta oss i personalen 🙂

Det är okej att spela kula ett tag till. Vi kommer inom kort att ta paus i kulspelet och sedan starta upp detta igen till våren 🙂 Man får ha med sig MAX 20 kulor per dag. Vi på fritids tar inget ansvar över borttappade kulor eller kulpåsar. Reglerna som gäller när man spelar kula sitter uppe på väggen utomhus mitt emot sandlådan. Reglerna gäller för alla klasser och fritidshem på Klöxhult.

Sjukanmälan görs via IST Home appen och ska nu funka för både skola och fritids.

Vid eventuella frågor så SMS:a/Ring Växthusets mobil: 073-208 41 51

Eller mejla:

Max.jonsson@almhult.se

Ha en underbar helg och njut av vädret så ses vi nästa vecka 😀

Fritids 😀

Nästa vecka: 39

Måndag: Fritidsmöte 13:30-14:00, Bokmys med Eva 14:30-15:00
Digitalisering (I-pad)med Sandra 15:00-16:00
Tisdag: Idrottshallen med Max 14:30-15:30
Onsdag: Sammarbetslekar grupp 2 med Malin, 14:30-15:45
Torsdag: skapande verksamhet Mandala med Sandra 14:30-15:30
Fredag:  Kahoot- Musik quiz med Max :)
Det här inlägget postades i Fritids F-2. Bokmärk permalänken.