3B Veckobrev 39

Hej!

Nu är vi igång med simundervisningen! Det gick fint i simhallen och simlärarna var imponerade av alla flitiga simmare! Vi åker allihopa på måndag och tisdag igen, innan det kan bli så att några elever är klara och stannar kvar på skolan.

Nästa vecka börjar vi med inomhusidrott. Tänk på att ta med inomhusskor.

På onsdag kommer vi fotograferas till skolkatalogen.

Idag skickar vi med ett häfte med adventssånger i, som vi kommer sjunga vid vårt fackeltåg 25/11. Läs igenom texterna och sjung gärna lite tillsammans. Vi drar snart igång med träningen här i skolan. Separat inbjudan kommer längre fram.

Vi är nu igång med multiplikationsträningen på för fullt! Vi har arbetat igenom tabellerna tidigare och är nu redo att automatisera dem. Vi börjar lätt och bygger därefter på med tabellerna upp till 10. Eleverna har fått med sig ett träningsmaterial hem som de ska träna på vid sex tillfällen under en vecka. För att tävla lite mot oss själva finns det ett tidtagningsmoment. Lappen lämnas in på torsdag när vi har läxdag och då kommer nästa del i träningen. Vi tränar såklart även här i skolan! 🙂

På måndag publiceras de första samtalen på IST. Där finns en nulägesbeskrivning/omdöme samt förslag på mål för ert barn. Vi diskuterar dessa gemensamt vid vårt samtal.

I måndags skapade eleverna fina höstbjörkar med en blandning av olika tekniker. Härliga färger!

Önskar er alla en fin helg!

Oskar

Det här inlägget postades i 3B. Bokmärk permalänken.