Kläder

Hösten har kommit och regnet faller ner. Det är inte det roligaste vädret och vi påpekar igen att vi är ute varje dag, oavsett vilket väder det är. Kolla på era barns platser så att där finns extra kläder i lådan, att här finns regnkläder och gummistövlar, vantar och mössa. Vi får även tjata på alla barn dagligen om att ha på sig rätt kläder. Ändå väljer många att smita ut utan regnkläder, stövlar etc. Vi har tröttnat på att tjata och därför kommer ni föräldrar få berätta för era barn vad ni vill att de tar på sig vid olika väder. Vi kommer påpeka vad vi tycker att de ska ha på sig men inte tjata på dem om de inte gör som vi säger. Om vi kommer att gå till skogen och dylikt kommer vi givetvis få dem att ta på sig rätt kläder.

Växthuset

Det här inlägget postades i Gemensam information. Bokmärk permalänken.