1b Veckobrev 40

Hej på er!

Vilken rolig vecka vi har haft i skolan! Vi har dansat till discohänder och skapat en häftig spellista på spotify till vår klass. Jag har lärt mig vilken musik som är inne och vad man ska lyssna på. Härligt!

Vi har jobbat med additionstal  och gjort klart vår 100-rulle. Vi har sett film om grävlingen och skrivit små fakta om den. Vi har jobbat med bokstaven Ee. Vi har skrivit meningar till en höstbild. Vi tränar på att skriva med små bokstäver och mellanrum. Rabbla gärna våra månader hemma. Många hade inte koll på detta och visste inte vilket datum man hade sin födelsedag.

På engelskan har vi räknat till 10.

Nästa vecka jobbar hela skolan med Stopp min kropp. Se informationspapper på gemensamma sidan på bloggen.

Läxa: läsa kapitel 6 till tisdag 11/10 samt skrivboken till.

På torsdag 13/10 har vi utedag. Se papper i väskan.

Trevlig helg!

Sofia

Det här inlägget postades i 1B. Bokmärk permalänken.