Vecka 43

Hejsan

Veckan rullar mot sitt slut och höstlovet är här 🙂 Vi hoppas ni som är lediga får ett härligt lov & hittar på något kul hemma. För en del andra blir det fritids och vad som sker under höstlovet har ni fått ut på mejl 🙂 Har man frågor om höstlovet så är det bara att höra av sig till oss på fritids.

Denna veckan har vi varit i idrottshallen och kört Land, skepp och hav & Dansdatten. Det var dessa lekar som barnen önskade 🙂 I onsdags var Grupp 3 i Arnolds Park tillsammans med Sandra och Eva. Grupp 1 och  2 var kvar på Växthuset och en del var ute och spelade kula medans andra halvan var inne och spelade twister och pärlade. I torsdags var det skapande med Max där vi gjorde Halloween masker. I eftermiddag blir det Kahoot med Sandra 🙂

Studiedag

Torsdagen den 17/11 är det Studiedag. Denna dagen blir det alltså fritids hela dagen. Ett temporärt schema kommer att läggas ut på IST. Som vanligt vill vi att ni lämnar in schemat i tid, är man ledig ska man ändå lägga in schema! Har man inte lämnat in schemat i tid så förutsätter vi att man inte kommer denna dagen.

Kulor

Detta var sista veckan som vi spelade kula. Nu blir det paus fram till våren April/Maj någon gång. Vi vill påpeka att kulorna nu får stanna hemma, annars är det lätt att det ligger kvar i väskan och så glömmer man att vi inte spelar längre 😉 Det blir alltså inget kulspel på lovet. Vi har pratat med eleverna om detta, men det kan vara bra att påminna dem hemma också.

Kläder

Hösten har kommit och regnet faller ner. Det är inte det roligaste vädret och vi påpekar igen att vi är ute varje dag, oavsett vilket väder det är. Kolla på era barns platser så att där finns extrakläder i lådan, att här finns regnkläder och gummistövlar, vantar och mössa. Ni får även när ni hämtar se till att det är städat runt era barns platser så att våra lokalvårdaren kommer åt att städa golvet på morgnarna.

Vid eventuella frågor så SMS:a/Ring Växthusets mobil: 073-208 41 51

Eller mejla:

Max.jonsson@almhult.se

Ha en underbar helg och ett fint lov till er som är lediga, Vi andra ses på fritids nästa vecka 🙂

Mvh

Fritids 😀

Det här inlägget postades i Fritids F-2. Bokmärk permalänken.