Vecka 44

Hej på er, 

Lovet lider mot sitt slut. Snart är det dags att återgå till skola och fritids igen. Vi hoppas att ni som varit lediga har haft en mysig vecka, och är pigga och utvilade inför slutspurten av terminen. Vi som varit på fritids i veckan har varvat aktiviteter med lite lugnt och mysigt 🙂

Studiedag

Torsdagen den 17/11 är det Studiedag. Denna dagen blir det alltså fritids hela dagen. Ett temporärt schema ligger ute på IST. Som vanligt vill vi att ni lämnar in schemat i tid, är man ledig ska man ändå lägga in schema! Har man inte lämnat in schemat i tid så förutsätter vi att man inte kommer denna dagen.

Kläder

Hösten har kommit och regnet faller ner. Det är inte det roligaste vädret och vi påpekar igen att vi är ute varje dag, oavsett vilket väder det är. Kolla på era barns platser så att där finns extrakläder i lådan, att här finns regnkläder och gummistövlar, vantar och mössa. Ni får även när ni hämtar se till att det är städat runt era barns platser så att våra lokalvårdaren kommer åt att städa golvet på morgnarna.

Vid eventuella frågor så SMS:a/Ring Växthusets mobil: 073-208 41 51

Eller mejla:

Max.jonsson@almhult.se

Nästa vecka: 45

Måndag: Fritidsmöte med Sandra 13:30-14:00,Bokmys med Eva 14:30-15:00
Digitalisering (I-pad) 15:00-16:00 med Max
Tisdag: Idrottshallen med Malin 14:30-15:30
Onsdag: Nya kyrkogården grupp 1 med Max,14:30-15:45
Torsdag: skapande verksamhet med Malin 14:30-15:30
Fredag:  Bingo med Max :)

Vi ses nästa vecka 🙂

Fritids 😀

Det här inlägget postades i Fritids F-2. Bokmärk permalänken.