Vecka 45

Hej på er, 

Denna vecka har vi startat upp igen efter lovet. Vi har haft fritidsmöte och en lugn start på veckan i måndags. I tisdags var Malin och Max i idrottshallen och lekte dansdatten och boll kastning. i leken boll kastning ska man kasta små mjuka bollar på en stor medicin eller plastboll, och få den stora bollen att rulla över motståndarens linje. I onsdags var Grupp 1 på nya kyrkogården med Max & Eva. Igår hade vi skapande med Malin, vi gjorde luftballonger. I eftermiddag blir det Bingo med Max innan vi tar helg igen 🙂

Studiedag 17/11

Vi påminner om att det nästa torsdag är studiedag! Det är alltså bara fritids denna dag. Det ligger ett temporärt schema på IST som ska vara ifyllt senast IDAG! Har man inte lämnat in schema så förutsätter vi att man är ledig. Ska man vara ledig ska man ändå lämna in schema.

Jullov

Vi har skickat hem jullovslappen idag. ALLA har fått lappen, så ta en titt i era barns väskor. Lappen ska fyllas i och skickas tillbaka till oss på fritids. Det ligger även ett temporärt schema ute på IST som ska fyllas i. Observera att den 9/1 är det stängt på fritids och den 10/1 är det studiedag och endast fritids.

Kläder

Hösten har kommit och regnet faller ner. Det är inte det roligaste vädret och vi påpekar igen att vi är ute varje dag, oavsett vilket väder det är. Kolla på era barns platser så att där finns extrakläder i lådan, att här finns regnkläder och gummistövlar, vantar och mössa. Ni får även när ni hämtar se till att det är städat runt era barns platser så att våra lokalvårdaren kommer åt att städa golvet på morgnarna.

Vid eventuella frågor så SMS:a/Ring Växthusets mobil: 073-208 41 51

Eller mejla:

Max.jonsson@almhult.se

Nästa vecka: 46

Måndag: Fritidsmöte med Sandra 13:30-14:00,Bokmys med Eva 14:30-15:00
Tisdag: Idrottshallen med Max 14:30-15:30
Onsdag: Nya kyrkogården grupp 2 med Malin 14:30-16:00
Torsdag: studiedag- bara fritids öppet
Fredag:  Film & Fredagsmys

Vi ses nästa vecka 🙂

Fritids 😀

Det här inlägget postades i Fritids F-2. Bokmärk permalänken.