Vecka 46

Hejsan,

Denna veckan har vi gått igenom regler för fotboll och innebandy på fritidsmötet. Vi har även tagit fram en förslagslåda där barnen kan önska saker som det vill göra på fritids, som vi i personalen håller i, men också saker som det vill hålla i själva. Denna veckan var det några som öppnade nagelsalong och målade naglarna på de som ville 🙂 I tisdags var det idrottshallen och vi lekte dansdatten som barnen röstade fram som uppvärmning. Sedan spelade vi fotboll där Max ropade hur många som skulle ut och spela. Det kunde bli allt från 1 mot 1 till 6 mot 6. I onsdags var Malin och Nadja vid nya kyrkogården med grupp 2 och hade en skön uteeftermiddag. De andra som var kvar spelade mycket spel, ritade och byggde med plus plus. Igår, torsdag, var det studiedag och bara fritids för de barn som var anmälda. Vi var inne under förmiddagen och lekte både hela havet stormar och dansstop i stora salen med det som ville. Många valde att rita eller bygga med lego. En del byggde fina kojor i kudden. Efter lunchen gick vi ut en stund. I eftermiddag blir det film och fredagsmys 🙂

Fritidstempen

Under veckan, och även nästa vecka genomför vi enkäten fritidstempen med alla elever. Det är en enkät om fritids som eleverna svarar på anonymt. Vi vill att ni vårdnadshavare svarar på den här enkäten. I båda våra hallar hänger det information om enkäten samt en QR-kod som ni kan skanna med er mobil och svara på. Ta gärna chansen att svara på enkäten och ge oss feedback 🙂

Jullov

Vi skickade hem jullovslappen förra fredagen. Ta en titt i era barns väskor så ni inte missar den. Hittar man inte den så kontakta Max omgående. Lappen ska fyllas i och lämnas tillbaka till oss på fritids Senast den 23/11. Det ligger även ett temporärt schema ute på IST som också ska fyllas i senast den 19/12. Observera att den 9/1 är det stängt på fritids och den 10/1 är det studiedag och endast fritids. Har ni några frågor om Jullovet så hör av er till Max 🙂

Kläder

Det börjar bli kallare ute. Prata med era barn hemma om vilka kläder man ska ha på sig. Vi säger till alla barn vilka kläder vi rekommenderar, men vi tvingar inte på barnen kläder. Vi är alltid ute, oavsett väder. Kolla på era barns platser så att där finns extrakläder i lådan, att här finns regnkläder och gummistövlar, vantar och mössa. Ni får även när ni hämtar se till att det är städat runt era barns platser så att våra lokalvårdaren kommer åt att städa golvet på morgnarna.

Vid eventuella frågor så SMS:a/Ring Växthusets mobil: 073-208 41 51

Eller mejla:

Max.jonsson@almhult.se

Nästa vecka: 47

Måndag: Fritidsmöte med Max 13:30-14:00,Bokmys med Eva 14:30-15:00
I-pad med Max
Tisdag: Idrottshallen med Malin 14:30-15:30
Onsdag: Nya kyrkogården grupp 3 med Sandra 14:30-16:00
Torsdag: skapande med Ena
Fredag:  Kahoot med Sandra

Vi ses nästa vecka 🙂

Fritids 😀

Det här inlägget postades i Fritids F-2. Bokmärk permalänken.