3B Veckobrev 47

Hej!

Idag har vi haft ett fint och trevligt fackeltåg. Väl tillbaka på skolan fikade vi tillsammans och hade en mysig morgon.

Vi kommer snart ha en temadag i teknik. Vi skulle därför vilja att ert barn tar med sig lite ”byggmaterial” till på fredag 2/12. Då tänker vi exempelvis på glasspinnar, förpackning/kartong, toarullar (tom) mm.

Igår hade vi ett litet test/prov på elevernas eget önskemål. Där fick de svara på olika frågor och på så vis skapa sig en uppfattning om vad de lärt sig i religion under terminen. Eleverna tyckte det var lite pirrigt innan, men det gick mycket bra. Vi hade bra diskussioner tillsammans om att ha prov/test och att man bara kan göra sitt bästa.

Vi kollade även av hur väl multiplikationstabell 1-5 sitter hos eleverna. Vi påbörjar nu tabell 6 och de elever som har behov kommer få repetera tabell 1-5 under kommande veckor.

Önskar er alla en fin helg!

Oskar

Det här inlägget postades i 3B. Bokmärk permalänken.