Vecka 47

Hej på er,

Denna veckan har blivit lite hackig på grund av personalfrånvaro. I måndags var det bokmys med Eva i biblioteket. Några hade I-pad med Max utanför 2:ans klassrum, det flesta ritade olika saker från youtube sidan Art for kids hub. I tisdags blev det ingen idrottshall med Malin utan vi var kvar på avdelningen. I onsdags kom inte grupp 3 iväg till nya kyrkogården, istället var alla kvar på växthuset. I går hade vi disco i kudden för alla som ville, och idag blir det kahoot. Målet är alltid att vi ska kunna genomföra våra aktiviteter men denna veckan har vi haft mycket personal borta samt att det inte funnits några vikarier att tillgå.

Adventskalender

Nästa vecka kommer vi påbörja vår adventskalender. Detta gör att vi inte kommer kunna skriva ut vilka aktiviteter som vi kommer göra, då det helt beror på vilken aktivitet som dras i adventskalender. Vi kommer skriva ut i bloggen varje fredag vad vi har gjort 🙂

Kläder

Det börjar bli kallare ute. Prata med era barn hemma om vilka kläder man ska ha på sig. Vi säger till alla barn vilka kläder vi rekommenderar, men vi tvingar inte på barnen kläder. Vi är alltid ute, oavsett väder. Kolla på era barns platser så att där finns extrakläder i lådan, att här finns regnkläder och gummistövlar, vantar och mössa. Ni får även när ni hämtar se till att det är städat runt era barns platser så att våra lokalvårdaren kommer åt att städa golvet på morgnarna.

Vid eventuella frågor så SMS:a/Ring Växthusets mobil: 073-208 41 51

Eller mejla:

Max.jonsson@almhult.se

Nästa vecka: 48

Måndag: Fritidsmöte med Max 13:30-14:00,Bokmys med Eva 14:30-15:00 
Tisdag: Idrottshallen med Sandra 14:30-16:00
Onsdag: Grupp 3 går till nya kyrkogården med Sandra 14:30-16:00
Torsdag: Adventskalendern
Fredag:  Adventskalendern

Ha en underbar helg 🙂

Fritids 😀

Det här inlägget postades i Fritids F-2. Bokmärk permalänken.