2B Veckobrev 4

Hej!

Den här veckan har alla gjort färdigt sitt land och de hänger nu på väggen i klassrummet. I matten räknar vi just nu upp till 100, både addition och subtraktion. Det kommer även lite multiplikation. Nu jobbar vi för fullt med universum och vad som finns i vår galax.  På fredagen startade vi dagen med att göra Skoltempen  och avslutar dagen med musik.

Jag får många frågor om när man ska gå hem efter skoldagen. Vore tacksam om ni talar om för era barn när de ska gå hem då jag inte har sluttider eftersom jag inte jobbar i fritidsverksamheten. Bra tillfälle att öva på klockan!

Vi vill påminna att vår rektor godkänner inte ledighetsansökningar om inte båda vårdnadshavare har signerat (i de fall där det finns två vårdnadshavare). Det betyder att man måste skicka varsin ansökan/barn.

Simundervisning i Haganäshallen börjar måndag 27 februari, vecka 9. Eleverna åker buss dit och hem.  Vecka 13 börjar vi med trafikundervisning och då behöver man ha en godkänd cykel och hjälm med sig till skolan. Mer info kommer senare.

Nästa vecka:

måndag: idrott inne

tisdag: slöjd

onsdag: STUDIEDAG endast fritids

torsdag: läxa

fredag: loggbok & blogg

Trevlig helg!

Susanne

 

Det här inlägget postades i 2B. Bokmärk permalänken.