2B Veckobrev 9

Hej!

Den här veckan har vi gjort våra stjärntecken på bildlektionen och vi har nu avslutat tema rymden. Nästa vecka startar vi upp tema Astrid Lindgren och hennes figurer.

I matten har vi repeterat tidigare kapitel samt tränat på udda och jämna tal. Vi jobbar fortfarande inom talområdet 0-100.

Nästa vecka kommer vi att genomföra Legi Lexi som kommer att ligga till grund för kommande utvecklingssamtal. Tider för samtalen kommer ni att få hem i ditt barns loggbok nästa fredag. Vi har många samtal så det är bra om ni försöker komma på den tid ni har fått.

Simning är det bara på måndag nästa vecka så på tisdagen får alla slöjd. Vi har pratat med era barn om att det är viktigt att man duschar hela kroppen  innan man tar på sig badkläderna i simhallen. Det är också viktigt att man följer de regler som gäller där och att man lyssnar på personalen. Det har funkat bra med bussresor och simningen i övrigt. På fredag är det studiedag och fritids är öppet som vanligt.

 

Nästa vecka 10

Måndag simning

Tisdag slöjd

Onsdag

Torsdag läsläxa, loggbok & blogg

Fredag STUDIEDAG

Trevlig helg!

Susanne

 

 

 

Det här inlägget postades i 2B. Bokmärk permalänken.