2B Veckobrev 11

Hej!

Nu börjar vi bli klara med Astrid bokmärkena. De blir jättefina och som många ha kämpat med, särskilt svårt var det att fläta bandet som ska sitta i. Vi har börjat att skriva om de olika karaktärerna i Astrids böcker. På så vis får vi lära oss mer om hennes sagor och berättelser som exempelvis Mio min Mio, Ronja Rövardotter och Emil.

I matten jobbar vi med tallinjen  och tal upp till 1000 samt  talens grannar.

I fredags skickade jag med era barn deras samtalstid och jag har nu publicerat deras omdöme på IST. Jag har avsatt 30 minuter/ elev och vill man att fritids är med så mailar ni mig. Hör också av er så snart som möjlig om tiden inte passar så att ni kan få en ny tid.

Nästa vecka:

Måndag: Simning

Tisdag: Simning

Torsdag: Läsläxa

Fredag: Logg & blogg

Trevlig helg!

Susanne

Det här inlägget postades i 2B. Bokmärk permalänken.