FB loggboksbrev vecka 37

Ännu en härlig höstvecka med sol har vi njutit av! Vi har hunnit med en massa spännande aktiviteter under veckan. Vi har fått höra många kluriga ledtrådar till sakerna till veckans bokstav, där vi sett allt från medaljer, motorcyklar, majs och mossa. I stationerna har vi bland annat jobbat med tärningsspel, rim-bingo, Läsresan och alla har målat och klippt ut en varsin mus som pryder vår vägg. Alla jobbar på så fint med övningarna med veckans bokstav och Läsresan som vi jobbar med i halvgrupp. I onsdags var det idrott igen med en ny lek, dans-stopp, ny redskapsbana och avslappning med Teddybjörnen Fredriksson. 

Igår sprang vi Skoljoggen tillsammans med resten av skolan och det var en rolig och svettig upplevelse för oss alla! Vi hann även fira en kompis som fyllde år. Han fick välja armband ur burken och fick ett födelsedagskort från klassen. 

Idag hade vi besök av barnen på Arken och vi var ute tillsammans på vår gård och hade olika aktiviteter att välja på. Nästa veckas bokstav är nu avslöjad – det är en skojig, slingrig, svängig och smakrik bokstav som ser ut som ett slalomåk; S! 

Vi vill uppmärksamma er på att det råder nötförbud på skolan, så barnen får inte ha med sig nötter, mandlar och sesamfrön.  

Ni som ännu inte bokat tid för inskolningssamtal, kontakta någon av oss snarast.  

Nästa vecka: 

Måndag: veckans bokstav är Ss, ta med något som börjar på s. 

Onsdag: idrott, ta med idrottskläder och handduk 

Adress till bloggen:  Vaxthuset.vibloggar.nu  

Det här inlägget postades i F-klass. Bokmärk permalänken.