2b Veckobrev 35

Hej på er!

Vi har haft en vecka med mycket rörelse. Så kul att se barnens energi! Jag är så stolt över hur barnen var i simhallen. Man lyssnade och var glad och positiv och gjorde sitt bästa. Härligt! På elevens val har barnen varit i tre olika grupper ihop med 1b och 3b. Man fick välja på byggarverkstad med lego, konstverk eller lekar i idrottshallen. Alla verkade nöjda med sina val.

Vi har haft temauppstart som handlar om fiskar. Vi har tittat på film och kikat på fiskens olika delar. Wow vilket engagemang! Det var frågor om gälar, simblåsor och största rovfisken etc. Detta jobbar vi vidare med nästa vecka.

Vi har sett en kompisfilm om hur vi ska vara mot varandra. Det var många kloka tankar som kom upp i diskussionen efteråt. Vårt klasspussel är klart. Alla bitar är lika viktiga och tillsammans är vi starka. Ordet hej är viktigt.

Glöm ej att vi har föräldramöte måndagen den 11 september kl. 17.30 på Växthuset.

Läsläxa till tisdag den 5/9- läs kap.2 flera gånger och gör skrivboken till. Jag vill påminna om att vi har läxhjälp på måndagar och onsdagar efter skolan om man vill träna mer då. Dit kan man också gå om man inte hunnit klart allt på lektionerna eller varit sjuk.

OBS! Simning även nästa vecka på onsdag och torsdag- glöm ej badkläder!

På måndag är det utegympa som vanligt- kom ombytt och ha med ombyte.

Trevlig helg!

Sofia

Det här inlägget postades i 2B. Bokmärk permalänken.