FB sista loggboksbrevet för terminen!

Loggboksbrev vecka 51
Då var det dags för det sista loggboksbrevet för terminen. Oj vad tiden har gått fort! Åh vad mycket vi har lärt oss! Det blir även det sista loggboksbrevet i den här rosa boken, efter jul får den stanna hemma och ni får en ny.
Den här veckan har vi haft lite extra mysigt. I måndags pysslade vi fina julkransar. Vi gjorde även fina tomteluvor till våra stentroll som nu får flytta hem. En del troll fick öronmuffar istället, det gick lika bra det.
I tisdags fick vi titta på när 6:orna spelade teater, det var sagan om Hans och Greta. Efter rasten gjorde vi julyoga. Vi lekte också leken som vi kallar för kortleken. Innan lunch dukade vi fint i klassrummet. Det var långbord, servetter i glasen och placeringskort. Till lunch serverades julbord och vi skålade med julmust! Vilken fest! På eftermiddagen gick vi till biblioteket. Vår nya skolbibliotekarie Tabita har gjort så fint där.
På idrotten i onsdags hade vi följa John som uppvärmning, efter det hade vi parkour. Det var ett önskemål från ett av
barnen. Vi har gjort en förslagslåda för just sådana
trevliga förslag. Vi hann också med att göra
doftexperiment. Barnen gick runt i smågrupper och
fick lukta i små burkar och gissa vad som var i.
Idag är det dags för julavslutning, snart ska vi dansa
långdans och sen blir det filmmys innan lunch.
Nu är ni värda ett härligt jullov. Ni är fantastiska elever, omtänksamma, glada och trevliga. Ni har lärt er så mycket under er första termin i skolan och nu är det dags för ert livs första jullov! Njut ordentligt!
Skolan börjar igen onsdagen den 10:e januari klockan 8.00.

GOD JUL

Önskar

Ena, Linda och Nadja

Det här inlägget postades i F-klass. Bokmärk permalänken.