Fritidsbrev vecka 51

Hej!

Nu går eleverna på jullov och julfritids har börjat!

Vi kommer vara på Växthuset under hela dagen idag (Torsdag).

Imorgon (Fredag 22/12) kommer vi att vara på Växthuset, tillsammans med Himlavalvet. Kommer man innan 07:00 så lämnar man på Montessori. Vi finns på växthuset mellan 07:00-17:00. 17:00 går vi över till Montessori igen.

Skulle de bli ändringar i era barns lovschema så MEJLA Max.jonsson@almhult.se

Max är den enda från Växthuset som jobbar under jul. Blir era barn lediga så behöver vi veta detta snarast, då det inte kommer vara personal på plats i köket på Klöxhultskolan. Vi kommer beställa mat från Paradisskolan varje morgon och behöver således veta exakt hur många barn som kommer, samt specialkost/allergier.

2-5/1 kommer alla som är anmälda vara tillsammans med Himlavalvet på Himlavalvet!

Himlavalvets entré ligger mitt emot idrottshallen, OBS- man kan inte gå igenom skolanslokaler då dörrarna är låsta (tex stora entré dörren till skolan) Man får gå runt hela skolan för att kunna lämna/hämta sitt barn på Himlavalvet.

Ingen personal från Växthuset kommer jobba 2-5/1. Har man frågor så hänvisar vi till att fråga Himlavalvets personal när ni hämtar/lämnar. Skulle era barn bli lediga under denna veckan ber vi er meddela detta till Himlavalvet på telefon:

070-914 82 34 eller 0476-5552 91

Vi påminner om att fritids är Stängt måndagen den 8/1.

Tisdagen den 9/1 är vi tillbaka på Växthuset igen med ordinarie personal. Denna dagen är  endast fritids för er som anmält!

Tack för alla presenterna vi på fritids har fått 🙂 Vi är så tacksamma. Det är så roligt att få umgås med era barn på eftermiddagarna. Hoppas ni får en underbar ledighet så ses vi igen onsdagen den 10/1 då vårterminen börjar =D

Kramar från
Max, Malin, Eva, Ena & Sandra <3

Det här inlägget postades i Fritids F-2. Bokmärk permalänken.