FB Loggboksbrev vecka 2

Då var det dags för det allra första loggboksbrevet det här året! Vi vill att ni föräldrar skriver en hälsning eller kommentar i den nya rosa loggboken varje vecka när ni läst loggboksbrevet. Barnen uppskattar alltid när ni skriver till dem.

Åh så kul det var att träffa alla igen. Visst är det skönt med lov, men alla verkade ha sett fram emot skolan igen. I onsdags började vi dagen med idrott, vi hade lite vintertema. Vi började med frys-tagen, sedan hade vi vinterparkour och yoga. Vi lärde oss också dansen Kallimaelle.
När vi kom tillbaka till klassrummet tittade vi på en film om skogen på vintern. Vi har också informerat barnen om att vi kommer ha en brandövning. När det är dags gäller det att man har inneskorna på sig, då vi går ut genom vår
altandörr. Vi drog också en vinnare i
jullovsbingot. Den som vann, fick bestämma lekar som vi sedan lekte tillsammans. Det blev kortleken och Pomperipossa.
Under torsdagen hade vi stationer. Vi arbetade
med begynnelseljud, byggde sagoskog, lånade nya böcker, arbetade med lera och sen tränade vi 5-kompisar och 10- kompisar på matteraketen.
Idag har vi varit och lekt på Himlavalvet, vi har också firat en klasskompis som fyllde 6 år innan jul. Alfa och Bettan skickade en hälsning från Tandådalen och avslöjade veckans bokstav.
Nästa vecka:
Måndag: Veckans bokstav är Tt, skriv ner ett ord som börjar på Tt och ta med dig.
Onsdag: Idrott, ta med idrottskläder och handduk.

Fredag: Vi åker pulka och skridskor, ta med dig det du vill åka, en hjälm och en liten fika.

Det här inlägget postades i F-klass. Bokmärk permalänken.