FB Loggboksbrev vecka 7

Loggboksbrev vecka 7

Då var det snart dags för sportlov! Veckorna bara springer iväg!

Den här veckan har vi hunnit med massor!

Vi började som vanligt veckan med läsresan och ett nytt kapitel som handlade om flickan Märta som skulle hem till sin kompis. Barnen fick sedan rita och skriva hur de skulle vilja ta sig till en kompis. Det blev allt från att springa till att åka rymdraket! Veckans saga var ”Du ser dum ut” den handlade om en stackars gris som hela tiden fick höra av sina vänner att han såg dum ut för att han inte såg ut som de. I tisdags var Linda och Nadja på utbildning, då hade klassen stationer med alla hjärtans dagpyssel med Ena och Malin. På onsdagens idrott hade vi hinderbana med lianer, plintar, satsbräda och annat skoj. Vi lekte också kramtagen och vildhästarna. Under veckan har vi fått lära oss lite extra om ärtor och älgar. Barnen har också gjort Bornholmstestet, det är ett språktest som förskoleklasserna i Älmhult gör. Det handlar bland annat om språkljud och rim. Alla tyckte det var roligt och några ville göra det igen.

På musiken hade vi önskelåtar som alla elever i årskurs F-2 fått önska. Det var bland annat limbo, fågelsdansen, tigerjakt och Teddybjörnen Fredriksson.

Idag har barnen från FA varit här och lekt, vi har också hunnit med ett besök hos skolbibliotekarien Tabita på biblioteket.

Ha nu ett underbart sportlov!

Ps. Det är ingen idrott vecka 9, då ska vi hitta på något annat roligt! Ds.

Det här inlägget postades i F-klass. Bokmärk permalänken.