Fritidsbrev vecka 15

Hej på er!

April bjuder på alla sorters väder. Sol, moln, regn och rusk. Se över så ert barn har alla kläder de behöver för vädret som erbjuds. Ta även en titt i lådorna så här finns extra strumpor, underkläder, byxor och tröjor 🙂

Den här veckan har började vi med fritidsmöte med Malin. Vi gick som vanligt igenom veckans aktiviteter, men just i måndags så höll vi i mötet utomhus då vädret var fint. Vi passade även på att äta mellis ute på våra filtar som vi kommer äta på under veckorna i Bökhult i sommar. Efter mellis höll vi oss ute i det fina vädret och det spelades mycket kula och fotboll. Inomhus höll ett par elever i massagegrupp och spa.

I tisdags var vi ute under eftermiddagen och passade på att njuta av lite varmare väder 🙂

I onsdags höll ett par killar från åk 1 i en Innebandygrupp i idrottshallen medans de som inte ville vara med där höll sig inne på fritids.

På tisdags- och torsdagsdelningarna i årskurs 1 och 2 har årskurs 2 tillsammans med Malin och Max kommit igång med cykelträningen ordentligt. Denna veckan har vi tränat på att cykla på grusväg samt uppförsbackar. Träna gärna lite extra på det hemma så att eleverna orkar att cykla på utflykt längre fram i vår. 1:orna har tillsammans med Sandra letat och fotograferat vårtecken.

Efter mellis i torsdags hade några elever spagrupp med nagelmålning. Några elever var med och lekte med elever från Barn- och fritidsprogrammet.

Idag är det fredag och fredagskul i vanlig ordning. Denna veckan är det Bingo och det gör vi efter mellanmålet 🙂

Det preliminära schemat för klämdagen 10/5 ligger nu ute på IST med deadline fredagen den 19/4. 

Sommarfritids är iår på Internationella skolan ISÄ vecka 28,29,30,31. Ni som har fyllt i att era barn ska komma under dessa veckor har möjlighet att besöka ISÄ under öppet hus den 5 juni 16:30-17:30.

Under veckorna 28-31 kommer de inte vara någon personal från Växthuset på plats på ISÄ som det ser ut just nu. Har ni frågor om Bökhultslägret eller Sommarfritids så kontakta Max när ni lämnar/hämtar eller maila: Max.Jonsson@almhult.se Detta gäller även om ni behöver ändra era barns tider i IST under bökhultslägret/sommarfritids. Om ni inte skickar in ändringen till oss så kommer vi inte se den! Ert barns schema för Bökhultslägret/Sommarfritids är nu ”Låst” så vi uppskattar om ni meddelar eventuella tidsändringar/ledighet till Max.

Nästa vecka – v. 16
Måndag: Fritidsmöte, Bokmys
Tisdag: Uteeftermiddag 🙂 kläder efter väder!
Onsdag: Idrottshallen-Elevstyrd grupp
Torsdag: Planerad aktivitet inne, Ute
Fredag: Fredagskul-Kahoot!

På gång:

  • Utvärderingsdag på fritids onsdag 8/5 – Detta är en vanlig skoldag, men alla elever i årskurs F-2 ska hämtas innan 12:00. Fritids är stängt!
  • Klämdag fredag 10/5 – fritids är öppet! – deadline 19/4
  • Klämdag fredag 7/6 – fritids är öppet!
  • Bökhultsläger v. 25-26

Ha en underbar helg så ses vi på Måndag 😀

Max, Malin, Sandra, Ena, Eva

Det här inlägget postades i Fritids F-2. Bokmärk permalänken.